Η ρίγανη καλλιεργείται με βιολογικές μεθόδους σε υψόμετρο πάνω από 800 και συλλέγεται με το χέρι. Xρησιμοποιείται κυρίως ως καρύκευμα στη μαγειρική. Είναι βασικό συστατικό της Ελληνικής, αλλά και της Ιταλικής κουζίνας. Η ρίγανη πέρα από το χαρακτηριστικό άρωμα και γεύση που αφήνει στο φαγητό, είναι και εξαιρετικό φαρμακευτικό φυτό με αντιβακτηριακές, αντιφλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Σαν αφέψημα καταπραϋνει το βήχα, βοηθάει στην υπέρταση και την αρτηριοσκλήρυνση.
Συνθήκες συντήρησης: Φυλάσσεται μακριά από τον ήλιο και την υγρασία
Παρασκευάζεται & συσκευάζεται από την GOODHERB: Ρήγα Φεραίου Τέρμα, Πύλη Τρικάλων 420 32